Gynaecologie in het noorden van Antwerpen

Ben je op zoek naar een gynaecoloog of een specifieke gynaecologische behandeling? Dan kan je in eerste instantie op de privaatpraktijk terecht. Voor een uitstrijkje, gynaecologisch onderzoek of gynecologisch probleem kan je er komen aankloppen.
 
Afspraken kunnen gemaakt worden op www.afspraken.be of op het nummer 03 651 55 52.
 
Het centrum voert gynaecologische operaties uit zoals een kijkoperatie in de buik (laparoscopie). Ook met de klassieke gynaecologische operaties helpen we je verder.

Daarnaast beschikken we over een ruime expertise in hysteroscopische ingrepen: dit zijn kijkoperaties binenin de baarmoeder. De eenvoudige hysteroscopie gebeurt op de raadpleging op de Leopoldslei. Meer complexe ingrepen worden uitgevoerd via de dagkliniek of een korte opname in het AZ KLINA.
 
Een transvaginale kijkoperatie is een belangrijk onderdeel van de volledige oppuntstelling van (on)vruchtbaarheid bij de vrouw. Deze vindt in principe plaats via de dagkliniek van het AZ KLINA, onder lichte anesthesie. De ingreep  laat geen litteken na. Ze geeft de arts een duidelijk en volledig beeld van de situatie.
 
 
[Terug]