Fertiliteitscentrum Noord Antwerpen

Fertiliteitscentrum Noord-Antwerpen geeft advies over alle aspecten van vruchtbaarheidsbehandelingen. Die vruchtbaarheidsbehandelingen omvatten zowel non-ivf- als ivf-behandelingen. In het fertiliteitscentrum gebeuren oppuntstellingen, echografieën, bloedafnames en besprekingen. Zo wordt je behandeling op punt gesteld.
 
We zorgen steeds voor een persoonlijke begeleiding: jij of jullie als koppel staan centraal. We verwijzen zo nodig naar een ervaren psycholoog, diëtiste, androloog of uroloog. Indien de problemen complex zijn, werken we samen met specifieke experten.

 

Word je al dan niet spontaan zwanger, maar eindigt deze in een miskraam, dan kunnen we je daar eveneens in begeleiden. Heb je advies nodig over hormonale stoornissen, dan ben je hier aan het goede adres.

 

Op deze website biedt  Fertiliteitscentrum Noord-Antwerpen je een overzicht van wat vruchtbaarheidsbehandelingen inhouden. Ook wie op zoek is naar informatie omtrent (on)vruchtbaarheid kan een kijkje nemen op de volgende pagina's. In een notedop: wat is (on)vruchtbaarheid?

 

Een bevruchting is afhankelijk van vier aspecten:

  • het aantal gezonde zaadcellen
  • de eicel moet op het juiste ogenblik beschikbaar zijn
  • eicel en zaadcellen moeten kunnen samenkomen
  • de bevruchte eicel moet zich kunnen innestelen

Raak je niet zwanger? De oorzaak is vaak te vinden in één of een combinatie  van de bovenvermelde vier aspecten. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met het centrum. Dr. Coeman helpt je graag verder. Afspraken kunnen gemaakt worden op www.afspraken.be of op het nummer 03 651 55 52.